Mutluluk Saçan Bir Dünya...

Şıkır-Şıkır

Harikalar yaratan ince bir zevk! Kaliteden ödün vermeyen tasarımlar! Tasarımlarında dünyanın tüm renklerini görebileceğiniz… Renklerin ahenk içerisinde dans edişine şahit olacağınız… Renklerle iç içe muhteşem bir ruh haline geçeceğiniz… Hepsi birbirinden şık ve modern tasarımlar! Ve tasarımlarıyla enerji saçan, orijinal fikirlerin kadını İnci! Birbirinden becerikli ustalarıyla üretimine yetişemedikleri, harikalar yaratmaya doyamadıkları, birbirinden güzel tasarımların yaratıcısı İnci Denizel! Tasarımları zengin gösteren, göz dolduran tüm güzellikleri, hassas yaklaşımları, kusursuz iletişim ve sunumlarıyla ‘İNCİDEN by İnci Denizel’ markalaşmayı hak etmiş!

Çılgın alışveriş dönemlerimden biriydi. İnternette dolaşırken tesadüf olarak ürünlerini görüp beğendiğim ve sipariş verdiğim, ürünlerin gelmesiyle bağımlısı olduğum tasarımlardan bahsediyorum… Diğer tasarım ürünler arasında benim için çok büyük fark yaratan tasarımcı ve tasarımlar!

İlk tanışma sonrası incidenonline sitesini keşfettim… İnanılmaz bir yaratıcılık, enerji, rengarenk bir dünya gördüm karşımda… Tasarımların yarısını alabilirim, o derece… İncidenonline ‘ı keşfim sonrası sipariş vermeden duramadım tabii ve birkaç sipariş daha verdim. Ertesi gün telefonum çaldı. ‘İncenden by İnci Denizel ’den arıyorum ben İnci’ diye açılan bir telefon! Siparişlerim arasında yer alan bir kolyenin yapımında bedenin önemi olduğu için İnci Hanım bizzat arayıp bedenimi öğrenmek istemişti! İşte bu hareketle kalbimi de kazanmış oldu! Zaten tüm tasarımlar birbirinden özel ve güzel! Bir de bu kadar özenli, bu kadar hassas, iletişimi bu kadar kuvvetli bir tasarımcı! Ve tahmin edeceğiniz üzere bundan sonra sıkı takipçisi oldum İncenden by İnci Denizel’in!

Bu özel takıların insanı mutlu eden bir tarafı var! Sempatik, içinizi ısıtan, sıcacık takılar! Takınca kendiniz farklı, mutlu, enerji dolu hissedeceğiniz takılar! Özellikle zincir kolyeler ve yelekler favorim… Şimdiden çok güzel anılar biriktirdim… Her yeni ürünle anılarıma yenileri eklenecek… İnci’nin ürünlerini çok severek, keyif alarak yaptığı nasıl belli! Hoşuna giden ürünleri yapıp paylaşıyor. Bu yüzden tasarımlar bu kadar içten, bu kadar sıcak geliyor bizlere… Düşüncelerimiz okunurcasına, kendi zevkimizi görüyoruz birçok üründe! Gerek tasarımları, gerek paylaşımları, gerek samimiyetiyle neşe veren bir enerjisi var İnci’nin !

Kendi kendime hediye almaya bayılanlardanım! Hele ki her siparişin böylesine şık paketler içinde gelmesi… Şık paketler içinden çıkan hediyeler ve ekindeki içten notlar… Nasıl nazik, nasıl narin bir sunuş! Şık sunumlar, şık hediyeler, samimi notlar! Paketlerden çıkacak olan benim verdiğim siparişler dahi olsa, bu paketleri heyecanla bekliyor ve heyecanla açıyorum! Klasik internet alışverişinden öte bir şey! Her defasında heyecan duyarak açtığım hediye paketleri adeta! İçimi açan, engin nehirler gibi içimi coşturan bu özel tasarım ürünler üzerimde olduğunda kendimi çok mutlu ve şık hissediyorum… Hepsi de alınmaz, yetişilmez… Ne yapılır bilinmez:)

Beni tanıyanlar, şu ana kadar yazdıklarımı okuyanlar bu yazımı okuduğunda şaşırabilirler, reklam kokusu alıyoruz bile diyebilirler belki… Her zaman demişimdir beni olumlu veya olumsuz etkileyen, içimi kıpırdatan her konuda kalemim izin verdiğince bir şeyler yazabilirim… İnternet üzerinden yapılan alışverişlere oldukça büyük ve tatlı bir fark yaratması, siparişlerimin hazırlığı aşamasından tutun da, arada yaptığımız sohbetlerimize kadar geçen süreçler İnci hakkında bir şeyler yazmaya itti beni.

Hangi meslek grubunda olursak olalım, İçimizdeki sevgiyi, aşkı, ışığı işimize kattığımızda dışa yansıması, diğer insanlar üzerindeki etkisi de böyle oluyor işte! İtiraf ediyorum, duygudan yoksun olan finans sektöründe işimize aşkı katmamızın zor olduğu düşünülebilir ama sevgiyi, saygı, ışığı, iletişimi, pozitif enerjiyi katabiliriz… İş yaşantımıza, aile yaşantımıza, arkadaş çevremize aşkı, sevgiyi, bu ışığı versek gerisi gelmez mi? Tüm bu güzellikleri içinde barındırarak ışık saçan takılarını hayatımın içine taşıdığınız için ellerinize sağlık İnci Denizel ve ekibi.

Yorumlar