ING Teknoloji Güzü

Polonezköy`de-Güz

Proje çalışmalarımızı hafta sonları sahaya taşımaya devam ediyoruz. İçerisinde bol yeme, içme, muhabbet ve sporun olduğu sahalara… Outdoor eğitimden tutunda, iletişim modelimize, ar-ge çalışmalarımıza kadar… Aklınıza gelebilecek her türlü etkinliği içeriyor programlarımız… Çoluk çocuk devam ediyor etkinliklerimiz! Ve bugün! Bu güzel havaları kaçırmadan güzün tadına tam olarak varalım istedik. “Yaşayarak öğrenme” felsefesine dayalı, ekip dinamiklerini artırıcı etkinliklerimizi yapmak üzere Polonezköy’de bulduk kendimizi!

Güz güzeldir… Ama candan, dostane, aydınlık muhabbetlerin olduğu güz daha güzeldir!Çoluk, çocuk cıvıl cıvıl güz daha da güzeldir! Teknoloji Güzünün ise tarifi mümkün değildir :P

Hüzünlerin mevsimidir sonbahar! Sararıp solan, dökülen her yaprak bizi hüzünlendirse de yenilenmek, arınmak ve daha güçlü olmak için sararmadı mı o yapraklar? Ağaçlar bu yüzden dökmüyor mu yapraklarını? Sararan yaprakların verdiği hüzne inat arınarak, yeniden yeşillenme umuduyla her sonbahar ayrı bir mutluluk duyarız! Yeşilin, kahverenginin her tonunu görebileceğimiz inanılmaz manzaraları ayrıca büyüler insanı! Ağaçlık alanlarda yürümeyi hep sevmişimdir. Hele hele sonbahara yenik düşmüş ve rüzgarın etkisiyle peş peşe dökülen yaprakların altında yürümeyi! Dökülmüş yaprakların üzerine basarken çıkan çıtırtılar ayrı bir keyif verir bana! Yapraklardan çıkan sesleri duydukça daha sert basası geliyor insanın ve çocuklar gibi şen oluyorum ? Zeynep ve Evren’in yapraklar üzerinde zıp zıp zıplamasıyla yükselen çıtırtılar ise kulağa müzik gibi geliyor! Ruhumuzu, bedenimizi dinlendiren eşsiz güzellikler bunlar!

Bugün depoladığımız enerjiyle yarın enerjik bir iş başı yapıyor olacağız… Aydınlık, enerji dolu daha nice güzel haftalar diliyorum. Hüznüyle de olsa güz güzeldir!

Yorumlar